coaching bij burn-out en relationele kwesties
Gefeliciteerd, je kunt zo niet doorgaan!

Trainingsaanbod voor hulpverleners

Training technologie en hulpverlening

De afgelopen periode heb ik samen met Joris Krijger gewerkt aan een training voor hulpverleners over technologie en hulpverlening. De opkomst van social media in onze samenleving heeft een grote invloed. Kijk maar eens om je heen op straat of in de trein. Het zal je vast opvallen dat veel mensen vaak bezig zijn met alle informatie op het kleine scherm en weinig oog hebben voor elkaar en de wereld om hen heen. Ook in gezinnen betekent de komst van de mobiele telefoon een verandering. Het biedt veel mooie mogelijkheden en we zijn als mens nog nooit zo goed bereikbaar geweest. We blijven real time op de hoogte van alles wat er in de wereld gebeurt en ook is het mogelijk om op grote afstand contacten te onderhouden. Toch lijkt deze trend ook een andere kant met zich mee te brengen. In gezinnen zijn veel conflicten over social mediagebruik en het lijkt wel alsof het lastiger wordt om face to face met elkaar in contact te komen. Hoe kunnen we duiden wat er gebeurt in de maatschappij?

In deze training bezien wij deze ontwikkeling aan de hand van verschillende filosofische en systeemtheoretische uitgangspunten. Doel is om samen een beeld te vormen van de invloed van de technologie in de samenleving en we zoeken handvatten om hiermee  als zorgverlener in gezinnen beter uit de voeten te kunnen.

Hier kunt u content plaatsen.

Yucelmethode

Sinds een aantal jaren ben ik gegrepen door de kracht en de eenvoud van de Yucelmethode. Met de Yucelmethode maak je samen met de klant een opstelling over krachten en lasten in het bestaan of in geval van een specifiek onderwerp. Door de opstelling te bouwen met blokken van diverse kleuren ontstaat een krachtig beeld wat de beleving van het leven in één oogopslag weer geeft. Een aanrader om als hulpverlener in je gereedschapskist te hebben. Voor de yucelmethode verzorg ik landelijke en incompany training. Klik voor meer informatie de rode link hierboven.


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn